banner
Gündem

Kılıçarslan’da bahar temizliği

DİNÇER; ‘SOSYAL DONATI ALANLARIMIZIN HUZURLA KULLANILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’ Aksaray Belediyesi yaz aylarında yoğun olarak kullanılan Kılıçarslan Parkında kanal temizliği ve insan sağlığına zararlı haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Kış ve..

Kılıçarslan’da bahar temizliği
banner

DİNÇER; ‘SOSYAL DONATI ALANLARIMIZIN HUZURLA KULLANILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Aksaray Belediyesi yaz aylarında yoğun olarak kullanılan Kılıçarslan Parkında kanal temizliği ve insan sağlığına zararlı haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Kış ve ilkbahar aylarında yağışlar ve çeşitli sebeplerle kanallarda biriken atıklar ve yosunlar çevre kirliliğine, kötü kokuya ve insan sağlığına zararlı haşerelerin yayılmasına sebep olduğu biliniyor. Aksaray Belediyesi ekipleri de şehre yakışmayacak bu durumların önüne geçmek için Kılıçarslan Parkı içerisindeki kanalda biriken atıkları tahliye etti. Belediye ekipleri, kanallar içerisinde su akışının düzenli olması ve tıkanmalara sebep olmaması için gerekli bakım ve kontrolleri yaptı. İnsan sağlığına zarar veren sivrisinek ve diğer haşerelere karşıda ilaçlanan kanallar daha temiz ve sağlıklı hale getirildi. Yazın sıcak havalardan bunalan vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi için Kılıçarslan Parkı hazırlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası