banner
Gündem

‘Kızılay, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur’

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş,  ‘29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Karataş,  yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi: “1868 yılında, yaralı askerlere yardım..

‘Kızılay, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur’
banner

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş,  ‘29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Karataş,  yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi: “1868 yılında, yaralı askerlere yardım amacıyla Hilâl-i Ahmer ismiyle kurulan ve Cumhuriyet döneminde adı Türk Kızılay Derneği olarak değiştirilen Türk Kızılay’ı, kurulduğu günden bu yana savaşta, barışta ve doğal afetlerde milletimizin yanında olduğu gibi, hiçbir din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin tüm dünyada yardıma muhtaçlara da elini uzatarak başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan önemli bir değerimizdir. Ulusal ve uluslararası alanda her koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen Kızılay, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. Kızılay’ın sonsuz bir özveriyle gerçekleştirdiği çalışmalardaki temel gücü yardımsever halkımız ve Kızılaycılık ruhudur. Zor şartlar altındaki insanlar için bir güven kaynağı olan Türk Kızılay’ı, yaptığı güzel hizmetleriyle halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Bu duygularla Türk Kızılay’ının değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın “29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası’nı” kutluyor, desteklerini esirgemeyen gönüllü ve bağışçılara şükranlarımı sunuyorum.” (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası