banner
Gündem

Konya’nın genç girişimcileri Aksaray’a hayran kaldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu, Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulu’nu Aksaray’da misafir etti. Genç Girişimciler Başkanı Sami Değirmenci, Konya’dan gelen misafirlere Aksaray’ı gezdirdiklerini ve..

Konya’nın genç girişimcileri Aksaray’a hayran kaldı
banner

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu, Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulu’nu Aksaray’da misafir etti.

Genç Girişimciler Başkanı Sami Değirmenci, Konya’dan gelen misafirlere Aksaray’ı gezdirdiklerini ve manevi kültürel yerlere gençlerin hayran kaldığını ifade ederek; “Şehrimizin manevi değeri olan Somuncu Baba Türbesi’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile başladığımız gezimize daha sonra Selime Katedrali ve Ihlara Vadisi ile devam ettik. Güzelyurt’un tescillenmiş lezzeti olan Gelveri tavası ve ekmeği ile düzenlenen akşam yemeğimizde bir araya geldik. Konya’dan gelen misafirlerimiz Aksaray’a hayran kaldı. Programımıza katılım sağlayan TOBB Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Öncan’a ve yönetim kurulu üyeleri ile gezi ve ziyaretlerimizde kurulumuza ev sahipliği yapan kaymakamımız Alperen Taşavlı ve Güzelyurt İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Balkır’a teşekkür ederiz” diye konuştu. (Haber Bülteni )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası