banner
Gündem

Korkmaz, ‘İHH Gönüllere dokunmanın gayretinde’

İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Şube Başkanı Şenol Korkmaz, dernek olarak yapılan yardım çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Dünya geneli, Türkiye ve Aksaray özelinde insani yardım ve insani diplomasi alanlarında yaptıkları..

Korkmaz, ‘İHH Gönüllere dokunmanın gayretinde’
banner

İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Şube Başkanı Şenol Korkmaz, dernek olarak yapılan yardım çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Dünya geneli, Türkiye ve Aksaray özelinde insani yardım ve insani diplomasi alanlarında yaptıkları çalışma ve projeleri anlatan Korkmaz, “Türkiye dâhil 48 ülkede kurban organizasyonumuz var. Bu yıl yurt içi yurt dışı kurban fiyatını tek fiyat 3 bin 700 TL olarak belirledik.  Yetim projesi kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Yine su kuyusu projesi, katarakt ameliyatları gibi yurt dışı faaliyetlerimiz ile afet acil yardım, arama kurtarma çalışmaları, diğer alanlarda eğitim çalışmaları devam ediyor.

Kalıcı projeler kapsamında sağlık tesisleri, eğitim kurumları, ibadethane gibi yapılaşmalara imza atıyoruz.  Deprem bölgesinde çalışmalarımız devam ediyoruz. İnsani diplomasi çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Mayıs ayını çeşitli etkinliklerle, çok bereketli geçirdiklerini dile getiren Korkmaz; “Yardım faaliyetlerimizin yanında kültürel ve sosyal aktivitelerde düzenliyoruz. Kadın kollarıyla Konya gezisi, gençlerimizle Helvadere gezileri yaptık. Aksaray’a deprem bölgesinden gelen misafir hanımlara yönelik “Yeniden Başlamak” konulu konferans gerçekleştirdik. Ulucami önünde açtığımız hayır çarşısı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi, un, ev eşyası ve kıyafet yardımları ile sıkıntıları gidermek, gönüllere dokunmak için gayret gösterdik” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası