banner
Gündem

Kumbuzoğlu, ‘Şehrimizi her yönüyle anlatıp tanıtacağız’

AKSARAY EMITT FUARINDA TANITILIYOR Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİT) 27. kez ziyaretçilere kapılarını açtı. Aksaray Valiliği koordinesinde fuar alanına Aksaray..

Kumbuzoğlu, ‘Şehrimizi her yönüyle anlatıp tanıtacağız’
banner

AKSARAY EMITT FUARINDA TANITILIYOR

Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİT) 27. kez ziyaretçilere kapılarını açtı.

Aksaray Valiliği koordinesinde fuar alanına Aksaray standı kuruldu. EMITT Turizm Fuarında 11 bin yıllık geçmişe sahip olan Aksaray’ın öne çıkan kültür ve turizm değerleri tüm yönleri ile ziyaretçilere sunuldu. Aksaray standında tanıtıcı yayınlar, görsel ve panoramik sunumların yanında, yöresel ürünleri sergilendi.

Ülkede turizm sektörünün büyümesine ciddi katkılar sunan EMITT fuarının açılışına Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu katıldı. Kumbuzoğlu, EMITT Fuarı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “EMITT gibi büyük fuarların tanıtıma önemli bir katkısı olduğunu biliyoruz. Bugün bunun için şehrimizin tarihi ve kültürel zenginliğini anlatan bütün materyallerimizi fuara getirdik. Bugünden itibaren şehrimizi her yönüyle anlatıp tanıtacağız. Fuarın son gününe kadar stantlarımızda misafirlerimizi ağırlayacağız” dedi.

Aksaray standında ziyaretçilere coğrafi işaret belgeli Aksaray Tahinlisi, Ağaçören Cevizi, Eşmekaya Yoğurdu, İncelek Tatlısı gibi ürünlerimiz ikram edilirken, yöresel ürünler bölümünde Aksaray bulama helvası, meşhur tahinli pide, Aksaray sucuğu, ayçiçeği, kabak çekirdeği ile Aksaray’da üretilen peynir türleri, lokum ve pişmaniye ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası