Gündem

Kumru, sinyalizasyon direğine yuva yaptı

Aksaray’da bir kumru, sinyalizasyon direğinin üzerine yuva yaptı. Büyük Bölcek Mahallesinde sanayi kavşaktaki sinyalizasyon direğinin üzerine yuva yapan kumru sürücülerin dikkatinden kaçmadı. Direğin üzerinde kumrunun yuvasını görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Ahmet..

Kumru, sinyalizasyon direğine yuva yaptı
banner

Aksaray’da bir kumru, sinyalizasyon direğinin üzerine yuva yaptı. Büyük Bölcek Mahallesinde sanayi kavşaktaki sinyalizasyon direğinin üzerine yuva yapan kumru sürücülerin dikkatinden kaçmadı.

Direğin üzerinde kumrunun yuvasını görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Ahmet Yıldız, “Mersin’den Ankara’ya  giderken  Aksaray’da kırmızı ışıkta durdum. Trafik ışığı üzerine yuva yapan kumruyu görünce çok şaşırdım. Çok güzel bir manzara” dedi.

Diğer bir sürücü Aydın Deniz ise, “Çok güzel bir olay.  Kumru trafik ışıklarını sevmiş ki oraya yuva yapmış. Kırmızı ışıkta durunca fark ettim. Buradan yüzlerce araç geçiyor. Çok renkli bir görüntü olmuş” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası