banner
Gündem

Kur’an-ı Kerimi güzel okuma ve hafızlık yarışması tamamlandı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen; ‘Genç Nida Kız Öğrenciler Arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık’, “Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma’,  ‘Genç Muhafızlar Hafızlık’..

Kur’an-ı Kerimi güzel okuma ve hafızlık yarışması tamamlandı
banner

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen; ‘Genç Nida Kız Öğrenciler Arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık’, “Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma’,  ‘Genç Muhafızlar Hafızlık’ yarışmaları Aksaray’da tamamlandı.

Yarışmanın finalinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü Şube Müdürü Süleyman Bozova, seçici kurul üyeleri Jüri Başkanı Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim ÜyesiDoç. Dr. Şuayip Karataş, kurul üyeleri İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, okul müdürleri, Kur’an kursu hocaları ve çok sayıda davetli yer aldı. Aksaray’da bulunan İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere Bozova tarafından ödül takdim edildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası