banner
Spor

Kuzeyboru Dilek Kınık ile devam dedi

Kuzeyboru yeni sezon öncesi tecrübeli libero Dilek Kınık ile sözleşme imzaladı. 2019 yılından bu yana Kuzeyboru’da oynayan Kınık,  gelecek sezonda da Kuzeyboru forması giyecek. Kuzeyboru tarafından sosyal medya hesaplarında yapılan..

Kuzeyboru Dilek Kınık ile devam dedi
banner

Kuzeyboru yeni sezon öncesi tecrübeli libero Dilek Kınık ile sözleşme imzaladı. 2019 yılından bu yana Kuzeyboru’da oynayan Kınık,  gelecek sezonda da Kuzeyboru forması giyecek.

Kuzeyboru tarafından sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada,“Ailemize katıldığı günden itibaren sahadaki azmi ve mücadelesiyle her zaman takdir toplayan Dilek Kınık’a, yeni sezonda takımımızın formasıyla başarılar diliyoruz” denildi.

DİLEK KINIK KİMDİR?

Dilek Kınık, 14 Ocak 1995’te dünyaya geldi. Kınık, Kuzeyboru’dan önce ise VakıfBank, Beşiktaş, Nilüfer Belediyespor, Bartın Polisgücü ve Samsun Anakent formaları terletti. Libero pozisyonunda forma giyen voleybolcu yeni sezonda da Kuzeyboru için ter dökecek. Haber: Şeyda COŞAR 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası