banner
Gündem

Kuzeyboru Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında

TOBB, TEPAV ve TOBB ETÜ İş birliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi belli olurken, Aksaray’da üretim yapan Kuzeyboru Firması ilk 100’e girerek ödül aldı. Kuzeyboru firmasını tebrik eden..

Kuzeyboru Türkiye’nin en hızlı  büyüyen şirketleri arasında
banner

TOBB, TEPAV ve TOBB ETÜ İş birliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi belli olurken, Aksaray’da üretim yapan Kuzeyboru Firması ilk 100’e girerek ödül aldı.

Kuzeyboru firmasını tebrik eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklamada; “TOBB, TEPAV ve TOBB ETÜ İş birliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi belli olurken, Kuzeyboru Firmamızda ilk 100’e girerek ödül almıştır. Kendilerini Aksaray İş Dünyası adına tebrik ediyoruz. İnşallah Aksaray’dan önümüzdeki yıllarda çok daha fazla firmamız bu listede yer alacak ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Listede 27 farklı ilden ve 35 ayrı sektörden şirketler yer aldı. İlk 100’deki şirketlerin, 2019-2021 döneminde iki yılda ortalama büyüme oranı yüzde 569 oldu. Nominal gelirlerindeki artış oranı, Türkiye’nin nominal milli gelirindeki artışın 8 katı düzeyine ulaştı. En hızlı büyüyen şirketlerin 23’ü İstanbul, 19’u Ankara, 9’u ise Adana’dan çıktı. Cirosunu 2 yılda yüzde 6 bin 628 oranında artıran Adana merkezli AFM Gıda Kimya Limited Şirketi ilk sırayı aldı. İstanbul firması Tobio Novelfarma İlaç Sanayi AŞ yüzde 5 bin 631 büyüme oranıyla ikinci, Aydın merkezli Ada İnşaat Mermer Limited Şirketi ise yüzde 1.744 büyüme oranıyla üçüncü oldu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası