banner
Esnaf

Lezzet ve mutluluk bir arada

Park site AVM’de hizmet veren ve vatandaşlara lezzet ile mutluluğu aynı anda sunan Fatih Sabri Pastanesi özel günlere özel olarak ürettiği pastalarla dikkat çekiyor. Pastane sorumlusu Şevket Tavlı, “Şeker hamuru..

Lezzet ve mutluluk bir arada
banner

Park site AVM’de hizmet veren ve vatandaşlara lezzet ile mutluluğu aynı anda sunan Fatih Sabri Pastanesi özel günlere özel olarak ürettiği pastalarla dikkat çekiyor.

Pastane sorumlusu Şevket Tavlı, “Şeker hamuru pasta çeşitlerinden talep eden müşterilerimiz istedikleri boyut ve şekli belirleyip bize iletirler. Bizde elimizden geldiğince onların istediği modele göre hastayı yaparız. Şeker hamuru pasta çeşitlerimiz 10 kişilikten başlıyor ve müşterilerimiz talebi doğrultusunda daha da büyütülebiliyor. Şeker hamuru çeşitleri genelde açılışlarda, nişan merasimleri ve benzeri organizasyonlarda tercih ediliyor. Sebebi ise diğer pasta çeşitlerine göre daha gösterişli olması” dedi.

Şeker hamuru pastalarının yapım aşamasının da zahmetine değinen Tavlı, “10 kişilik pastamızın fiyatı bin 200 liradan başlıyor. Kişi başı ücreti 120 liraya tekabül edecek şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Fiyatının yüksek olmasının sebebi ise en çok vakit alan ve detaylarının oldukça fazla olmasından kaynaklı. Ayrıca ustalarımızı en çok yoran çeşit ve bunun yanı sıra göze en çok hitap eden ürünümüzdür. Müşterilerimize her zaman günlük ve taze ürünler sunuyoruz sunmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası