banner
Gündem

‘Lisemi Seçiyorum Projesi’ eğitimleri devam ediyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan AGED (Akademik Gelişimi Destekleme Ekibi)  koordinesinde yürütülen Lisemi Seçiyorum Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Aksaray’da LGS sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerini lise..

‘Lisemi Seçiyorum Projesi’ eğitimleri devam ediyor
banner

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan AGED (Akademik Gelişimi Destekleme Ekibi)  koordinesinde yürütülen Lisemi Seçiyorum Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Aksaray’da LGS sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerini lise seçimleri konusunda bilinçlendirmek, ilimizde bulunan farklı tür ve alandaki liseleri tanıtmak amacıyla Hasandağı Ortaokulu’nda panel yapıldı. Panelde, Hasandağı Ortaokulu’nun konferans salonunda okullarını tanıtmak için bir araya gelen ve ilimizde bulunan bazı liselerin idareci ve rehber öğretmenleri yer aldı. Slaytlar ve videolu sunumlar ile okullarının tanıtımını gerçekleştirdiler. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası