banner
Spor

Memleketinin takımına karşı oynadı

Aksaray Karadenizspor alt yapısında yetişip uzun yıllardır 2.Ligde forma giyen Aksaraylı futbolcu Volkan Altınsoy, 16 senelik profesyonel kariyerinde doğduğu büyüdüğü şehir olan Aksaray’da ilk kez Aksarayspor’a karşı forma giydi. Belediye..

Memleketinin takımına karşı oynadı
banner

Aksaray Karadenizspor alt yapısında yetişip uzun yıllardır 2.Ligde forma giyen Aksaraylı futbolcu Volkan Altınsoy, 16 senelik profesyonel kariyerinde doğduğu büyüdüğü şehir olan Aksaray’da ilk kez Aksarayspor’a karşı forma giydi.

Belediye Derincespor karşılaşmasında 72. dakikada oyuna dahil olan Altınsoy, sarı lacivertli forma altında Aksarayspor’a karşı ilk 11’de başlayıp 90 dakika sahada kaldı. Belediye Derincespor adına sahanın en iyi isimlerinden biri olan Volkan’ı, ailesi ve sevdikleri tribünde yalnız bırakmadı. Altınsoy’a maç önü ve maç sonu Aksaraysporlu taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası