banner
Gündem

METEOROLOJİ AKSARAY’I UYARDI; Çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Aksaray dahil 17 il için sarı kodlu uyarı yayımladı. Yapılan açıklamada çöl tozu taşınımı için dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun Batısı..

METEOROLOJİ AKSARAY’I UYARDI; Çöl tozu geliyor
banner

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Aksaray dahil 17 il için sarı kodlu uyarı yayımladı. Yapılan açıklamada çöl tozu taşınımı için dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun Batısı ile Batı Karadeniz’de toz taşınımı bekleniyor. Çöl tozları tüm yurtta cuma gününe kadar etkili olacak. MGM, 24 Nisan’a ilişkin yayımladığı hava durumu raporunda 17 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre, gece saatlerinde Ankara ve Antalya’nın Batı ilçeleriyle Isparta il genelinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Batı kesimlerde Güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’de yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası