banner
Gündem

MHP’nin Aksaray adayı İrfan Çıtak oldu

MHP Aksaray İl Teşkilatının ‘Genişletilmiş 65. İl Divan Toplantısı’nda Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak tanıtıldı. ‘İRFAN ÇITAK AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI OLACAK’ Toplantıda konuşan Milletvekili Ramazan Kaşlı, “3 Hilal, 3..

MHP’nin Aksaray adayı İrfan Çıtak oldu
banner

MHP Aksaray İl Teşkilatının ‘Genişletilmiş 65. İl Divan Toplantısı’nda Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak tanıtıldı.

‘İRFAN ÇITAK AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI OLACAK’

Toplantıda konuşan Milletvekili Ramazan Kaşlı, “3 Hilal, 3 ayların içerisinde yapılacak seçimlerde Aksaray’da hakkını alacak. Genel merkezimiz 55. kuruluş yıldönümünde 55 adayımızı açıkladı. Merkez İlçe Başkanımız İrfan Çıtak’ta belediye başkan aday adayımız olarak ilan edildi.80 gün sonra ise İrfan Çıtak, Aksaray Belediye Başkanımız olacak. Bunu iddialı olarak söylüyoruz. Şahsımın aday olduğu 2009 yerel seçimlerinde 1 il genel meclis üyemiz vardı. Rıfkı Karabatak’ın aday olduğu 2014 seçimlerinde 2 il genel meclis üyemiz oldu. Sefer Alkan’ın aday olduğu 2019 seçimlerinde 3 İl genel meclis üyemiz oldu. Şu anda 4 tane AK Parti’de, 3 tane MHP’de merkez il genel meclis üyemiz var. 2024 seçimlerinde meclis üyemizin sayısı 4 olacak ve İrfan Çıtak Aksaray Belediye Başkanı olacak. Bizler Cumhur ittifakı birlikteliğinde Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın öncülüğünde Türkiye 100 yılında Aksaray’ında önünü açacağız”dedi.

‘ŞEHRİN TÜM SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ’

Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ise, “Bu şehirde doğmuş, büyümüş, üniversite eğitimini de bu şehirde tamamlamış biri olarak huzurunuzdayım. İş hayatımı da bu şehirde sürdürüyorum. Aksaray’ın sorunlarını ve çözümlerini iyi bilen ve bu sorunları çözmeye uzun zamandır hazırlanan Aksaray sevdalısı bir teşkilatın da mensubuyum. Partimizin oluşturduğu etkin ve verimli yönetim modeli ile hemşerilerimizin istek ve ihtiyaçlarını yerine getireceğiz. Belediye başkanı adayı olarak projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız” diye konuştu.

‘AKSARAY’IN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ’

Aksaray sevdasıyla yola çıktıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, “80 gün sonra yapılacak seçimler ülkemiz kadar Aksaray içinde karar ve kader anı olacaktır. Aksaray düğümlerinden ve engellerinden kurtulacak, yüzü gülüp bahtı açılacaktır. Vizyonu, birikimi ve nitelikli kadrosuyla Aksaray’ın hizmetine İrfan Çıtak başkanımız taliptir. Milletimizin takdiri ile 31 Mart’ta belediye başkanı olacaktır. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. Fotoğraf: Kamil İPEKLİ – Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası