banner
Gündem

‘Milletimizin sandıkta verdiği karar bizim yol haritamız olacaktır’

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YUSUF ZİYA YILMAZ BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNMAK İÇİN AKSARAY’A GELDİ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Aksaray’da yaptığı basın toplantısında “31 Mart Yerel..

‘Milletimizin sandıkta verdiği karar bizim yol haritamız olacaktır’
banner

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YUSUF ZİYA YILMAZ BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNMAK İÇİN AKSARAY’A GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Aksaray’da yaptığı basın toplantısında “31 Mart Yerel Seçimlerinden çıkan sonucu çok iyi değerlendiren ve bunu millete hizmet için bir yol haritasına çeviren bir siyasi anlayış içerisinde olacağız. Birçok konuda partimizle yeni aksiyonlar, yeni adımlar ve yeni çıkışlar yaparak bu süreci ve geleceği planlayacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf  Ziya Yılmaz, AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Başkanı Hamza Aktürk ve parti teşkilatı katıldı.

‘MİLLETİMİZ BİZLERE SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİ SANDIKTA SÖYLEDİ’

Yılmaz, konuşmasında, 31 Mart 2024 seçimlerinde bir sonuç ortaya çıktığını ve çıkan sonuçla sandıkta milletin kendilerine bir şeyler söylediğini ifade ederek, “İllerimizde seçim sonuçlarını değerlendirerek önümüzdeki sürecin planlamasını seçim sonuçlarından çıkan kriterler ve değerlerle tahkim etmek amacıyla yerel yönetimler başkanlığı olarak ziyaretler yapıyoruz. 15-20 gün içerisinde 17 ilimizi ziyaret ettik. Bugünde Aksaray’ımız 18’incisi ilimiz oluyor. Pazartesi günü de Kahramanmaraş ve Antep illerimize ziyaret yapacağız. 31 Mart seçimleri geride kaldı. Milletimiz bizlere söylemek istediğini sandıkta söyledi. Bu demokrasinin gereğidir. Oradan çıkan sonucunda bizim başımızın tacı olduğunu milletimizin sandıkta verdiği kararın ve bize söylemek istediklerinin bizim yol haritamız olacağını vurgulamak isterim” dedi.

‘PARTİ OLARAK YENİ ADIMLAR, YENİ ÇIKIŞLAR PLANLAYACAĞIZ’

“Seçim sonuçlarını milletimizin bize tavsiyesi ve talimatı olarak gören bir siyasi hareketiz” diyen Yılmaz, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Hatırlayın, seçim akşamı Türkiye genelinde beklediğimiz karşılık tam olmadıysa da ‘Milletimizin sandıktan çıkan değerlendirmesini talimat olarak görüyoruz. Bunu başımıza taç ediyoruz diyen’ Cumhurbaşkanımızın söylemi diğer siyasi partilerden farkımızı ortaya koyuyor. Diğer siyasi partiler seçim sonuçlarını değerlendirirken eğer hoşlarına gitmeyen bir sonuç varsa ona bir gerekçe aramaya çalışırlar. Öyle bir milletimiz var ki, aziz milletimiz her şeyi çok çabuk idrak ediyor. Çok çabuk değerlendiriyor ve kendisini yönetecek olan demokrasinin güzide kuruluşları olan siyasi partilerine gerekeni söylüyor.  Bunu da bir yol haritasına dönüştüren siyasi partiler o seçimde değilse bile sonraki seçimde iyi algılayıp, iyi okuyup, iyi değerlendirenler seçimi kazanıyor. Çeviremeyenler ise kaybediyor. Allah’ın izni ile biz 31 Mart Yerel Seçimlerinden çıkan sonucu çok iyi değerlendiren ve bunu kendimize önümüzdeki süreç için millete hizmet için bir yol haritasına çeviren bir siyasi anlayış olarak görüyoruz.”

‘TÜRKİYE 100 YILI VİZYONU İLE MİLLETİMİZDEN HİÇ KOPMADIK’

Aksaray’daki seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Hamza Aktürk, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Aksaray olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde AK Parti Türkiye’de ilk 5’e girerek Cumhurbaşkanımıza en çok desteği veren illerden birisi oldu. 31 Mart tarihinde de ilimizde 1 tanesi ittifak olmak üzere 21 bölgede seçime girilmiştir. İl belediye başta olmak üzere 3 ilçe ve 2 beldemizi AK Parti ile taçlandırdık. Cumhur İttifakı olarak 14 belediyemizi aldık. Bir ilçemiz ve bir beldemizde 2 Haziran tarihinde yeniden seçim yapılacaktır. Sizin huzurunuzda canla başla çalışan, büyük gayret gösteren tüm dava arkadaşlarımıza ve teşkilatımızın üyelerine teşekkür ediyorum. Özellikle belirtmek isterim ki Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hizmet hakka hizmet davasında AK Parti Aksaray teşkilatları olarak hizmet bayrağını layıkıyla taşımak için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Yükümüz ağır bu yükün altından da hep birlikte kalkacağımıza inancımız tamdır. Çünkü AK Parti kadroları sahada vatandaşıyla iç içe olan yerel ve aktif kadrolardır. Rabbim bizi ilimiz, bölgemiz, ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için daha güzel hizmet yapmayı nasip etsin. Sayın Genel Başkan Yardımcım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sizlerin ve teşkilatımızın desteğiyle Türkiye 100 Yılı vizyonu ile milletimizden hiç kopmadık kopmayacağız. Bizim için bir seçim biter bir seçim başlar kaybedecek bir dakikamız bile yoktur. Her zaman dediğimiz gibi işimiz vaktimizden çoktur. Hepimizin adına Cumhurbaşkanımıza daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz. İri olacağımıza, diri olacağımıza, Aksaray’a layık olacağımıza ve Aksaray’ı AK Parti olarak en güzel şekilde temsil edeceğimize söz veriyoruz” dedi. Foto: Kamil İpekli – Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası