banner
Gündem

Milli eğitim heyetinden Aksaray ziyareti

Milli Eğitim Müdürlüğü Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş beraberinde Daire Başkanı Fatih Özdemir, Bakan Danışmanları Turan Akpınar ve Yüksel Arslan ile birlikte bir dizi ziyaret için Aksaray’a geldi…

Milli eğitim heyetinden Aksaray ziyareti
banner

Milli Eğitim Müdürlüğü Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş beraberinde Daire Başkanı Fatih Özdemir, Bakan Danışmanları Turan Akpınar ve Yüksel Arslan ile birlikte bir dizi ziyaret için Aksaray’a geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ile birlikte Eskil ve Sultanhanı ilçelerinde program gerçekleştiren Arslantaş ve beraberindekiler Eskil Ortaokulu ve Sultanhanı 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu ile Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenler ile yapılan toplantıların ardından ilçelerde bulunan okulların yöneticileri ile bir araya gelen heyet, bakanlık politikalarının uygulanması, okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri, görüş, öneri ve istekler hakkında konuşuldu. Daha sonra Zübeyde Hanım Anaokulu ve Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret eden milli eğitim heyeti, öğretmenlerle bir araya geldi. Okul ziyaretlerinden sonra il merkezi ve merkeze bağlı köy/kasaba okullarının yöneticileri ile Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda bir araya gelen heyet, okul yöneticileri ile bakanlık Politikalarının uygulanması, eğitim öğretim faaliyetleri, projeler, öneriler, görüşler ve istekler hakkında toplantı yaptı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası