banner
Gündem

Milli eğitim heyetinden e-sınav merkezine ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Umut Erkin Taş ve Özel Büro Şube Müdürü Niyazi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin..

Milli eğitim heyetinden e-sınav merkezine ziyaret
banner

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Umut Erkin Taş ve Özel Büro Şube Müdürü Niyazi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı ziyaret etti.

Taş ve Doğan daha sonra Aksaray e-sınav merkezi ve Ölçme Değerlendirme Merkezine ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette e-sınav salonu ve Ölçme Değerlendirme Merkezinin bölümleri incelendi. Kurum personeli ile bir araya gelen milli eğitim heyeti günün sonunda değerlendirme toplantısı yaptı. Taş ve Doğan, Bakanlığın koordinesinde yürütülen ortak sınavların sorunsuz olarak tamamlanması nedeniyle memnuniyetlerini belirterek emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası