banner
Gündem

Milli Eğitim müdürü meslek lisesi öğrencileriyle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Şehit Atıf Akay Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti. Okul idarecileriyle bir toplantı gerçekleştiren Alpaslan, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu. Okulda gerçekleştirilen projelerle ilgili..

Milli Eğitim müdürü meslek lisesi öğrencileriyle bir araya geldi
banner

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Şehit Atıf Akay Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti. Okul idarecileriyle bir toplantı gerçekleştiren Alpaslan, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu. Okulda gerçekleştirilen projelerle ilgili de bilgiler alan Alpaslan, yapılan çalışmalar için idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Okuldaki atölyeleri dolaşarak öğrencilerle de bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü, atölyelerde gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi alarak, okul bünyesinde yürütülen ‘Ben Her Yerde Varım’ projesi hakkında proje yürütücüsü öğretmenlerle istişarelerde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası