banner
Gündem

Motosikletlerle ‘Cumhuriyet Bayramı’ korteji oluşturdular

Anadolu Genç Motosiklet (AGEM) motosiklet kulübü organizesinde toplanan motosiklet tutkunları Cumhuriyet’in 100. Yılına özel konvoy gerçekleştirdi. Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan gruptakiler,..

Motosikletlerle ‘Cumhuriyet Bayramı’ korteji oluşturdular
banner

Anadolu Genç Motosiklet (AGEM) motosiklet kulübü organizesinde toplanan motosiklet tutkunları Cumhuriyet’in 100. Yılına özel konvoy gerçekleştirdi. Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan gruptakiler, alınan güvenlik önlemleri kapsamında ASÜ’den harekete geçti ve şehir turu yaparak 100. yıl coşkusunu tüm Aksaray halkına yaşattı. Güzergah boyunca bazı vatandaşlar da kortejdekileri alkışladı.

AGEM Grubu Başkanı Doğancan Çevik, bu tür etkinlikleri her yıl gerçekleştirdiklerini ifade ederek, organizasyona katılan motosikletlilere teşekkür etti.

AGEM üyesi Enes Özdemir, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için motosiklet tutkunları ile bir araya geldiklerini ifade ederek; “Şanlı Türk bayrağımızla birlikte Aksaray Üniversitesi Velodrom (Bisiklet Pisti) alanında motosikletlerimizle birlikte toplanarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yılı coşkusuna ortak olmak istedik” diye konuştu.  Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası