banner
Gündem

‘Mutlu şehir Aksaray hedefimize ulaştık’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sanatsal ve kültürel etkinlikleriyle Aksaray’ın, kültür ve sanat kenti kimliğine büründüğünü söyledi. Vatandaşlarla birlikte tüm etkinliklere katılan Başkan Dinçer, sanatta ve kültürde ‘Mutlu Şehir Aksaray’..

‘Mutlu şehir Aksaray hedefimize ulaştık’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sanatsal ve kültürel etkinlikleriyle Aksaray’ın, kültür ve sanat kenti kimliğine büründüğünü söyledi. Vatandaşlarla birlikte tüm etkinliklere katılan Başkan Dinçer, sanatta ve kültürde ‘Mutlu Şehir Aksaray’ hedeflerine ulaştıklarını bu doğrultuda temel belediyecilik hizmetlerinden taviz vermeden artırarak devam ettireceklerini aktardı.

Her yaş grubunun ilgisini çekebilecek nitelikte birbirinden farklı etkinlik, festival ve tiyatro oyunları düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  “Ulusal ve uluslararası faaliyet gösteren birçok kurum ve kuruluşun sanatsal ve kültürel etkinlikler için geldiği şehrimizde her yıl kitap günleri, gurbetçi buluşmaları, çocuk festivali, bilim festivali, bisiklet festivali sünnet şöleni, bağ bozumu ve pekmez festivali, tiyatro ve sinema günleri gibi etkinlikler düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte stres atabilecekleri, çocuklarımızın boş zamanlarını verimli geçirebilecekleri ve gençlerin de eğlenirken öğrenebilecekleri kültürel ve sanatsal etkinlikleri bir arada sunmaya devam edeceğiz ” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası