banner
Spor

Nihal hoca Kuzeyboru’dan ayrıldı

Kuzeyboru ekibinde üç sezondur başarılı bir şekilde görev yapan alt yapı takımının hocası Nihal Sena Akyol, sezonun sona ermesinin ardından Kuzeyboru takımına veda ederek memleketine döndü. Nihal Sena Akyol, yaptığı..

Nihal hoca Kuzeyboru’dan ayrıldı
banner

Kuzeyboru ekibinde üç sezondur başarılı bir şekilde görev yapan alt yapı takımının hocası Nihal Sena Akyol, sezonun sona ermesinin ardından Kuzeyboru takımına veda ederek memleketine döndü.

Nihal Sena Akyol, yaptığı açıklamada, “1 Temmuz 2021 yılında kapısından girdiğim bu çok güzel ailemden şimdilik ayrılıyoruz. Koskoca 3 sene, milyonlarca güzel anı, emek, deneyim. O kadar duygusalım ki anlatamam. 3 yıllık süreçte bana inanmaktan vazgeçmeyen, birçok fırsat sunan saygıdeğer kulüp yönetimimize teşekkürü borç bilirim. 3 yıl boyunca bana inanmış, güvenmiş olan tüm ailelere ve sporcularıma sonsuz teşekkür ederim. Muhteşem bir 3 yıldı. Hep söyledim. Veda ederken de söyleyeceğim. Ömrümün sonuna kadar bu kulübü, sol göğsümde taşımaya devam edeceğim. Aksaray, sana da çok teşekkür ederim. Çok şey öğrettin bana” dedi.

Kuzeyboru Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise; “Bizde başarılı hocamıza Aksaray kapısının kendisine her zaman açık olduğunu belirtir, yeni yaşamında başarılar dileriz” denildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası