banner
Gündem

Okullarda bilgilendirme faaliyetleri sürüyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, İçişleri Bakanlığının ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ projesi kapsamında Yeşilova beldesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında; öğrencilerin internete olan bağlılıklarını en aza indirebilmek ve interneti..

Okullarda bilgilendirme faaliyetleri sürüyor
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, İçişleri Bakanlığının ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ projesi kapsamında Yeşilova beldesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında; öğrencilerin internete olan bağlılıklarını en aza indirebilmek ve interneti bilinçli kullanmalarını sağlamak, internetten gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlara karşı kendilerini savunabilmeleri konularında eğitim verildi. Ayrıca internet bağımlılığı ve güvenli internet kullanımı konularına da değinildi. Çocuklara Jandarma mesleğinin tanıtmak amacıyla Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan ‘Tim Jandarma Çizgi’ filmi izletilerek, Jandarma personellerinin yapmış olduğu faaliyetler hakkında da bilgilendirme yapıldı. Ziyaret sonunda öğrencilere Jandarma çocuk dergisi ve boyama kitabı hediye edildi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası