banner
Gündem

‘OSB şehrimizin gözbebeğidir’

DİNÇER; “ŞEHRİMİZ HER YÖNÜYLE ADINDAN SÖZ ETTİREN, TAKDİR EDİLEN KONUMA GELMİŞTİR” Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti heyetiyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi..

‘OSB şehrimizin gözbebeğidir’
banner

DİNÇER; “ŞEHRİMİZ HER YÖNÜYLE ADINDAN SÖZ ETTİREN, TAKDİR EDİLEN KONUMA GELMİŞTİR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti heyetiyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi İmece Plastik A.Ş ve Kaya Tekstil firmasında, yöneticiler ve işçilerle bir araya geldi.

Fabrika yetkililerinden yapılan üretimler hakkında bilgi alan Dinçer, daha sonra fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin takdir edilen ve örnek gösterilen OSB’ler konumunda olduğunu belirten Dinçer, “Aksaray Organize Sanayi Bölgemiz, şehrimize katma değer sağlayan, istihdama vesile olan, üretim üssü olarak nitelendirdiğimiz şehrimizin göz bebeğidir. Şehrimize katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine ve paydaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimiz kendisinden her yönüyle adından söz ettiren, takdir edilen konuma gelmiştir. Bu yüzden bizler de en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz.Bizlere gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Günden güne projelerimizle güzelliğine güzellik katan ilimize, vatandaşlarımız ile yaptığımız istişarelerle daha güzel çalışmalar ve hizmetler eklemeyi sürdüreceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası