banner
Esnaf Gündem

Oto sanayi sitelerinde bayram yoğunluğu

Aksaray’da Ramazan Bayramı öncesi uzun yola çıkacak olan vatandaşlar oto tamircilerinde yoğunluk oluştururken, tamir ustaları seyahate çıkılmadan önce muhakkak aracın detaylı bakıma sokulması gerektiğine dikkat çekti. Bayram tatili için araçlarıyla..

Oto sanayi sitelerinde bayram yoğunluğu
banner

Aksaray’da Ramazan Bayramı öncesi uzun yola çıkacak olan vatandaşlar oto tamircilerinde yoğunluk oluştururken, tamir ustaları seyahate çıkılmadan önce muhakkak aracın detaylı bakıma sokulması gerektiğine dikkat çekti.

Bayram tatili için araçlarıyla seyahate çıkmak isteyen vatandaşlar, oto servislerinde bakım için sıraya girdi. Bakıma giren araçlar teferruatlı bir kontrolden geçtikten sonrasında araç sahiplerine teslim ediliyor. 10 Nisan tarihinde başlayacak ramazan Bayramı’nda araçlarıyla tatile çıkacak olan vatandaşların muhakkak araç farından motoruna kadar baktırılması gerektiğine dikkat çeken 20 yıllık oto tamir ustası Uğur Ulu, sürücüleri bakım yapması konusunda uyardı.

BAKIMLAR YAPILDIKTAN SONRA YOLA ÇIKILMALI’

Uzun yola çıkılacak araçta en ufak arızanın dahi yaptırılmasının uygun olacağına vurgu yapan Ulu , “Yaklaşan ramazan bayramı nedeniyle sanayideki esnaflarımızın yoğunluğu sürüyor. Vatandaşlar, tatile çıkmadan araçlarının herhangi bir arızası varsa onu gideriyor. Sürücüler, uzun yola çıkmadan önce muhakkak aracın genel bakımlarını yapmalıdır. Aracın periyodik bakımı yapıldıktan sonra yola çıkılmalıdır. Lastikler, balatalar, ön düzen, rot balans gibi hususlara sürücüler dikkat etmelidir” dedi.

‘ARAÇ SAYISININ FAZLA OLMASI SANAYİDE YOĞUNLUĞA NEDEN OLUYOR’

Aracını tamire getiren Adem Yenil, “Bayram tatili için ailecek Antalya’ya tatile gideceğiz. Tatil öncesi sanayiye aracımı getirip bakımlarını yaptırıyorum. Gerçekten sanayide bir bayram yoğunluğu var. Parçacı, tamirci, yıkamacı, camcı gibi birçok esnaf şu anda işleri yetiştirmek için çalışıyor. Birde şehrimizde araç sayısının fazla olması sanayide yoğunluğa neden oluyor”diye konuştu. Foto-Haber:Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası