banner
Gündem

Park ve bahçelerde ilaçlama çalışması

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZE YEŞİL ALAN ORANINI ARTIRARAK DAHA GÜZEL BİR AKSARAY’I VATANDAŞLARIMIZA SUNMAK İÇİN YENİ DÖNEMDE DE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ” Baharın gelmesiyle birlikte Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler..

Park ve bahçelerde ilaçlama çalışması
banner

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZE YEŞİL ALAN ORANINI ARTIRARAK DAHA GÜZEL BİR AKSARAY’I VATANDAŞLARIMIZA SUNMAK İÇİN YENİ DÖNEMDE DE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Baharın gelmesiyle birlikte Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Aksaray halkının yaz aylarında sıkıntı yaşamaması amacıyla ekipler park bahçe ve millet bahçelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda ilaçlama çalışması yürüten ekipler, millet bahçeleri, mesire alanları, parklar, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanlarını ilaçlama yapıyor.  Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocukların ve ailelerinin keyifli ve güvenli vakit geçirmeleri adına millet bahçeleri, tematik parklar ve çocuk oyun alanlarıyla her yaş grubunun kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar kazandırdıklarını söyledi.

‘YENİ DÖNEMDE DE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ’

“Şehrimize yeni parklar kazandırarak yeşil alan oranını artırmak ve daha güzel bir Aksaray’ı vatandaşlarımıza sunmak için yeni dönemde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,“Aksaray Belediyesi olarak her zaman daha yeşil bir Aksaray hedefiyle çalışıp bu doğrultuda her mahallemize birçok park ve millet bahçesi kazandırdık. Geçmiş yılların istatistiklerine baktığımızda gerçekten çok ciddi oranlarda yeşil alan çalışması gerçekleştirdik. Bahar aylarındayız ve bu dönemde ilaçlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. 48 mahallemizin tamamında şehrimizi sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerden arındırmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Haşerelere karşı mücadele kapsamında en etkin ve çevreci yöntemi uygulayan ekiplerimiz; parklar, bahçeler başta olmak üzere haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Hemşehrilerimizin rahat bir yaz geçirmesi için ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

İLAÇLAMA TALEP HATTI

Aksaray Belediyesinin belirli plan ve programda dahilinde ilaçlama faaliyeti sürerken, ihtiyaç halinde vatandaşların Aksaray Belediyesinin 444 55 68 nolu çağrı merkezi numarası veya 0552 888 68 68 numaralı Whatsapp iletişim hattı aracılığı ile ilaçlama hizmeti talebinde bulunabilecekleri bildirildi. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası