Esnaf

Piyasaya can suyu olacak    

MOBİLYACILAR 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ VE 48 AY VADELİ KREDİYİ BEKLİYOR Aksaraylı mobilyacılar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz ve sonrasında 48 ay vadeli..

Piyasaya can suyu olacak    
banner

MOBİLYACILAR 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ VE 48 AY VADELİ KREDİYİ BEKLİYOR

Aksaraylı mobilyacılar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz ve sonrasında 48 ay vadeli kredinin hayata geçmesini bekliyor.

Aksaray’da mobilya mağazası işleten Mücahit İrten, son zamanlarda yaşanan bir takım ekonomik olumsuzlukların giderilmesi konusunda atılan adımların piyasaya can suyu olacağını söyledi.

Aksaray’da 3 kuşaktır mobilya sektöründe hizmet verdiğini söyleyen İrten, “Yeni evlenecek çiftler genelde tüm ev eşyalarını bizden karşılamak istiyorlar. Mobilya takımları, yatak odası takımları ve yatak-baza gibi ürünlere yöneliyorlar. Şu an güncel fiyatlarımız ise en düşük 15 bin liradan başlıyor ve müşterilerin talepleri doğrultusunda artabiliyor. Yeni evlenecek çiftlere günümüz şartlarında fiyatlar ağır gelmeye başladı. Bu kampanya hayata geçerse onlara bizlere bir can suyu olur” dedi.

‘EVLİLİK KREDİSİ YENİ ÇİFTLERE BİR NEFES ALDIRACAK’

Hayata geçmesi beklenen evlilik kredisinin hayata geçmesini beklediklerine belirten İrten, “ Projenin faydalı olacağını düşünüyorum. Yeni evlenmek isteyen çiftlerimize gerçekten çok güzel bir fırsat olacak. Günümüz ekonomik şartlarında mobilya fiyatları da ciddi oranda yükseldi. Bu evlilik kredisi yeni çiftlere bir nefes aldıracağını düşünüyorum. Kampanyayı soranlarda şimdiden var. Bu tür güzelliklerin hem bizim işimize hem de diğer sektörlerde de olumlu etkiler bırakacağını düşünüyorum. Gelişen teknoloji işletme olarak yakından takip ediyoruz. Günümüz şartlarında her renk ve model de temin edip müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi sürdürüyoruz. Mobilya alacak çiftler yeni yıl öncesi eşyalarını alırsa daha karlı olurlar” diye konuştu. Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası