banner
Gündem

Polislere moral ve motivasyon konferansı

Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Polis Okulu Müdürü Niyazi Turgay ve emniyet personelinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Türkiye Yüzyılı Farkındalık, Moral ve Motivasyon’ konulu konferansa konuşmacı olarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü..

Polislere moral ve motivasyon konferansı
banner

Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Polis Okulu Müdürü Niyazi Turgay ve emniyet personelinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Türkiye Yüzyılı Farkındalık, Moral ve Motivasyon’ konulu konferansa konuşmacı olarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve sanatçı, şair ve eğitimci kimlikleriyle tanınan Ahmet Sula katıldı.
Konuşmasında, hayat felsefesini üç kaynaktan beslediğini kaydeden Sula, “Birincisi Rus yazar Dostoyevski’nin bir sözü var, ‘sağlam çocuklar yetiştirmek, bozulmuş yetişkinleri değiştirmekten kolaydır’ diyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘bütün ümidim gençliktedir’ diyor. Sözün en nirvanası, Hz. Ali diyor ki, ‘akıllı genç, cahil ihtiyardan hayırlıdır.’ Bu sebeple yaşınız, mevkiniz ne olursa olsun içindeki heyecanı öldürmeyen herkes gözümde gençtir ve gelecektir. Yeryüzünde sadece iki tane insan vardır; iyiler ve kötüler. Alimler der ki, iyi her yerde iyidir. İngiliz de olsa, yahudi de olsa, iyi ise iyidir. Kötü, her yerde kötüdür. İki tip insan vardır bu alemde. İyiler ve kötüler” diye konuştu.
Foto-Haber:Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası