banner
Gündem

Protokolden Tıp Bayramı kutlama mesajı

Aksaray protokol üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. ‘ÖZVERİYLE MÜCADELE EDEN TÜM HEKİMLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM’ Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu yayınladığı mesajda; “Yaşadığımız deprem felaketinin ilk anından itibaren..

Protokolden Tıp Bayramı kutlama mesajı
banner

Aksaray protokol üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

ÖZVERİYLE MÜCADELE EDEN TÜM HEKİMLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu yayınladığı mesajda; “Yaşadığımız deprem felaketinin ilk anından itibaren toplumumuz için ne denli değerleri olduklarını bir kez daha idrak ettiğimiz, varıyla yoğuyla özveriyle mücadele eden hekimlerimizden hemşirelerimize, yardımcı personelimize kadar tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnsanların kendini çaresiz hissettiği, yardıma muhtaç olduğu zamanlarda imdada yetişen, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmesi için gece gündüz çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, zaman ve mekân tanımaksızın tüm zorluklara rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri, büyük fedakârlıkları her türlü övgünün üzerindedir. Dünyadaki en büyük mutluluğu sağlık olarak gören bir ecdadın evlatları olarak insanlarımızın dertlerine derman olmak için gösterdikleri gayretlere karşılık sağlık çalışanlarımıza şükran ve minnet göstermemiz gerekirken tüm hekim ve sağlık personelimizin karşı karşıya kaldıkları hakaret ve şiddet olgusu kabul edilebilir bir durum değildir. Hiçbir acı, hiçbir mazeret sağlık çalışanlarına şiddeti haklı gösteremez. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddeti kınıyor, bu yüce mesleğin temsilcilerine olan gönül borcumuzu ancak onlara güvenli bir çalışma ortamı sağlayarak, hak ettikleri saygıyı göstererek ve beklentilerini karşılayarak ödeyebiliriz. Bu düşüncelerle yüce mesleklerini icra ederken Şehit düşen, Maraş depremlerinde yaşamını yitiren, covid salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere sağlıklı bir gelecek için çalışan ahirete irtihal etmiş hekimlerimizi, hemşirelerimizi ve sağlık çalışanlarımızı şükranla yâd ediyor, her birine Allah’tan rahmet diliyorum. Deprem yaralarını sarmak için canla başla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza milletimize ve insanlığa hizmetleri için teşekkür ediyor, huzurlu, güvenli ve sağlıklı günler diliyor; Tıp Bayramını kutluyorum” şeklindeki ifadelere yer verdi.

‘TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM’

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Başından beri milletimizin var olma, kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli roller üstlenen hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde insanlığa ve ülkemize hizmet etmektedirler.  “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunca tüm bireylerin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması, insan sağlığının korunması ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Bireyin kendi sağlığına özen göstermesi ve beslenmeden iyileştirmeye kadar sağlık konularında bilinçlendirilmesi, doktorlarımız başta olmak üzere sağlık personelimizin özverili çalışmalarını kolaylaştıracak ve sağlık hizmetlerinin evrensel ölçülerde sunulabilmesine önemli katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, görevi başında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

 

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN’

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen yayınladığı kutlama mesajında; “Bir ülkenin gelişimi her şeyden önce toplumun sağlıklı bireylerden oluşmasına bağlıdır. Ne mutlu ki Türk Hekimleri dünyada aranan niteliklere sahip, tıbbın bir çok alanında ilklere imza atmış durumdadır. Hayat kurtarmak gibi kutsal bir vazifeyi ve çok büyük bir sorumluluğu üstlenerek insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinen hekimlerimize ve tıp çalışanlarımıza her zaman minnetarız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz” sözü ile hekimlerimize olan inancın bugünde ne kadar isabetli olduğunu anlıyoruz. Bu duygularla toplum sağlığının korunması için özveriyle hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Her birine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası