banner
Gündem

‘Ramazan boyunca hane ziyaretlerimiz sürecek’

DİNÇER “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE PAYLAŞIYORUZ” Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan-ı Şerif’in ilk akşamında teravih namazının ardından Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle çay sohbetinde bulundu. Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda..

‘Ramazan boyunca hane ziyaretlerimiz sürecek’
banner

DİNÇER “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE PAYLAŞIYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan-ı Şerif’in ilk akşamında teravih namazının ardından Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle çay sohbetinde bulundu.

Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da hane ziyaretlerini sürdüreceklerini söyleyen Dinçer; “Ramazan ayının bu güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan muhabbettir, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Daha öncede olduğu gibi Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızı ziyaret ederek çay sohbetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Misafirperverliklerinden dolayı Durmaz ailesine de teşekkür eden Başkan Dinçer, “İftar sonrası hemşehrilerimizle sıcak bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesile ile hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam Âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası