banner
Spor

Şampiyonluk yolunda yara aldık

AKSARAY BELEDİYESPOR KRİTİK HAFTADA SAHADA ALTIN DEĞERİNDE 2 PUAN BIRAKTI TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk için ter döken Aksaray Belediyespor ligin 32. haftasında sahasında Bursa Yıldırımspor’u konuk etti. Tribünlerin..

Şampiyonluk yolunda yara aldık
banner

AKSARAY BELEDİYESPOR KRİTİK HAFTADA SAHADA ALTIN DEĞERİNDE 2 PUAN BIRAKTI

TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk için ter döken Aksaray Belediyespor ligin 32. haftasında sahasında Bursa Yıldırımspor’u konuk etti. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu maçta, ilk devreye etkili bir oyunla başlayan Aksaray Belediyespor, karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Nurullah Serbest’in golüyle 1-0 öne geçti.

Taraftarın desteğiyle rakip kalede baskı kuran futbol temsilcimiz farkı açmak için yüklense de aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarı Aksaray Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında tutuk bir oyun sergileyen ve oyunu orta sahada tutan Aksaray Belediyespor zaman zaman geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 51. dakikasında Aksaray Belediyespor’da Hasan Gündoğdu’nun kaydettiği gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Golden hemen sonra Bursa Yıldırımspor’da sahneye çıkan Doğanay Kılıç karşılaşmanın 53. dakikasında skoru 1-1’e getiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Aksaray Belediyespor’da Batuhan Yılmaz rakibiyle ceza yayı üzerinde girdiği bir pozisyonda kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Taraflar 1 puanla sahadan ayrıldı.

Aksaray Belediyespor şampiyonluk yarışında sahada altın değerinde 2 puan bıraktı.

SON İKİ MAÇ ÖNEMLİ

Aksaray Belediyespor’un şampiyonluk yarışındaki Kepez Belediyespor’un haftayı galibiyetle kapatmasıyla puan farkı bire indi. Aksaray Belediyespor 67 puanla zirvedeki yerini korurken Kepez Belediyespor 66 puanla takibini sürdürdü. Kepez ligin 33. haftasında oynayacağı Arguvanspor karşılaşmasını bay geçerken, Aksaray Belediyespor Tokat temsilcisi Erbaspor ile karşılaşacak.  Son iki maçın oynanacağı ligde Aksaray Belediyespor’un iki maçını da kazanması gerekiyor. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası