banner
Gündem

Sarıyahşi’de Belediye Başkan adayı Ünsal oldu

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde AK Parti Sarıyahşi Belediye Başkan adayı mevcut Belediye Başkanı Fatih Ünsal oldu. Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, “3 dönem belediye başkanlığı görevimde..

Sarıyahşi’de Belediye Başkan adayı Ünsal oldu
banner

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde AK Parti Sarıyahşi Belediye Başkan adayı mevcut Belediye Başkanı Fatih Ünsal oldu.

Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, “3 dönem belediye başkanlığı görevimde desteklerini esirgemeyen ve 4’üncü dönem belediye başkanlığı adaylığına şahsımı tekrar layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Başkan yardımcılarımıza, Aksaray İl Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetimine, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ile Hüseyin Altınsoy’a, İlçe Başkanımız Alim Eraslan ve yönetimine, ayrıca 15 yıldır Sarıyahşimiz için yapmış olduğumuz çalışmalarda, yapmış olduğumuz proje ve yatırımlarda yardımını ve desteğini esirgemeyen ve bu hizmet mücadelemizde gece gündüz demeden varlığını hissettiren bizleri yalnız bırakmayan tüm Sarıyahşili hemşerilerime teşekkür ediyorum. 4’üncü dönemde de proje ve yatırımlarımızın devamı ve daha güzel bir Sarıyahşi için tevazü, samimiyet ve gayretle Türkiye yüzyılında desteklerinizi bekliyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası