banner
Gündem

Şehidin baba evine ziyaret

Hakkari’nin Çukurca ilçesi karşısında Irak’ın kuzeyinde Metina Vadisi ile Zap Bölgesinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu’nda görevli Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (31), üs bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK/YPG’li terörist grup ile..

Şehidin baba evine ziyaret
banner

Hakkari’nin Çukurca ilçesi karşısında Irak’ın kuzeyinde Metina Vadisi ile Zap Bölgesinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu’nda görevli Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (31), üs bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK/YPG’li terörist grup ile girilen çatışmada şehit düşmüştü. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve beraberinde heyet şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in baba ocağını ziyaret etti.

Vali Kumbuzoğlu, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan hemşehrimiz Piyade Üsteğmen Gökhan Delen için okutulan Mevlid-i Şerife katıldık. Şehidimizin ailesinin acısına ortak olduk. Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Aydoğdu ve Altınsoy ise “Pençe-Kilit harekatı bölgesinde şehitlik mertebesine yükselen Gökhan Delen’in ailesini ziyaret ettik. Başta kahraman askerimiz, şehidimiz olmak üzere, vatan için canlarından vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” diye konuştu.

“Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” diyen Kaşlı, şöyle konuştu:“Aksaray’ımızın yiğit evladı şehidimiz Üsteğmen Gökhan Delen’in mevlüt programına Aksaray Belediye Başkan Adayımız İrfan Çıtak, İl Başkanımız Burhanettin Karataş ve teşkilatımız ile katıldık. Şehidimiz nezdinde tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum.”

Tüm şehitlere rahmet dileyen Dinçer ise, “Allah adın zikredelim evvela, Vacib oldu cümle işte her kula. Kahraman şehidimiz Gökhan kardeşimin baba ocağındayız. Pençe – Kilit harekât bölgesi şehidimiz Piyade Üsteğmen Gökhan Delen için okutulan Mevlid-i programına katıldık. Rabbim tüm şehitlerimizin şehadetlerini katında kabul eylesin” diye konuştu. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası