banner
Gündem

Şehitler için hatıra ormanı oluşturuldu

Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü ve Tema Vakfının katkılarıyla Aksaray’ın Ortaköy ilçesine şehitlerin anısına hatıra ormanı oluşturuldu. Tema Vakfı Aksaray Merkez İlçe Sorumlusu Aydın Koçak, “Şehitlerimizin adının yaşatılacağı ve daha yeşil..

Şehitler için hatıra ormanı oluşturuldu
banner

Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü ve Tema Vakfının katkılarıyla Aksaray’ın Ortaköy ilçesine şehitlerin anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

Tema Vakfı Aksaray Merkez İlçe Sorumlusu Aydın Koçak, “Şehitlerimizin adının yaşatılacağı ve daha yeşil bir Ağaçören için çıkılan bu yolda projeyi yürüten okul öğretmeni, okula ismini veren Aziz şehidimizin yeğeni Melek Taşkale Atak ile Okul idaresi, Ağaçören Kaymakamı Naim Akar, Aksaray TEMA Vakfı Temsilciliği, Orman işletme Müdürlüğü, Ağaçören Belediyesi ve Ağaçören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız” dedi.

Etkinliğe Ağaçören Kaymakamı Naim Akar, Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası