banner
Gündem

Şehitler rahmet ve minnetle anıldı

AKSARAYLI GAZİLER VE EŞLERİ ÇANAKKALE VE EDİRNE’YE DÜZENLENEN KÜLTÜR GEZİSİNE KATILDI Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi tarafından Çanakkale ve Edirne’ye Kültür Gezisi düzenlendi. Aksaray Belediyesi önünden başlayan yolculuğun ilk..

Şehitler rahmet ve minnetle anıldı
banner

AKSARAYLI GAZİLER VE EŞLERİ ÇANAKKALE VE EDİRNE’YE DÜZENLENEN KÜLTÜR GEZİSİNE KATILDI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi tarafından Çanakkale ve Edirne’ye Kültür Gezisi düzenlendi. Aksaray Belediyesi önünden başlayan yolculuğun ilk durağı Çanakkale oldu.

Gaziler ve gazi eşlerinden oluşan Aksaray ekibi, Çanakkale şehitliğine giderek vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip rahmet, minnet ve dualarla andılar. Gaziler ve eşleri Eceabat’ta Çanakkale Zaferinin kazanıldığı alanları rehber eşliğinde gezerek ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Gazi Mustafa Dağ ve beraberindekiler, Çanakkale’nin ardından Edirne’ye geçtiler. Gaziler, burada ilk olarak Edirne Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ettiler. Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İmamoğlu tarafından karşılanan Aksaraylı Gazi heyeti burada bir süre misafir edildi. Dernek Başkanı Ahmet İmamoğlu, Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ve ekibine günün anısı olarak flama hediye etti.

Aksaraylı Gaziler ve eşleri daha sonra Edirne İl Jandarma Alay Komutanlığına geçtiler. Gazileri burada Komutanı Albay Hacı Ali Büber karşıladı. Albay Hacı Ali Büber, Aksaray Muharip Gaziler Dermeği Başkanı Mustafa Dağ’a ziyaretinin anısı olarak plaket takdim etti.

Albay Hacı Ali Büber, Aksaray’dan gelen misafirleri Alay’da bir süre ağırladı ve tüm Aksaray halkına selamlarını ileterek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Aksaraylı Gaziler, daha sonra Selimiye cami başta olmak üzere Edirne’nin tarihi mekanlarını gezdiler. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası