banner
Gündem

‘Şehrin dinamikleriyle iş birliği içinde çalışıyoruz’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehirdeki tüm paydaşlarla ahenk içerisinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Aksaray İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. ASÜ’nün, öteden..

‘Şehrin dinamikleriyle iş birliği içinde çalışıyoruz’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehirdeki tüm paydaşlarla ahenk içerisinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Aksaray İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. ASÜ’nün, öteden beri, akademik birikimi toplumsal faydaya dönüştürmeye dair çalışmalar yürüttüğünü ve kurumsal iş birliklerinin bu manada önem teşkil ettiğini dile getiren Prof. Şahin, “Konferanslar, kongreler, paneller, sosyal ve kültürel aktiviteler… Pek çok alanda şehrin dinamikleri ile birlikte projeler yürütüyoruz. Yeni sezonda da bu türden çalışmalarımız sürecek. İdare Mahkemesi Başkanı Camgöz’e nazik ziyaretleri münasebetiyle teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılabilecek çalışmaların istişare edildiği ziyaretin sonunda Yakup Camgöz, yeni dönemde Rektör Şahin ve tüm ASÜ camiasına başarılar diledi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası