banner
Asayiş

Selçuklu Park artık daha güvenli

GÜVENLİK KAMERASI TAKILAN PARKLARIN SAYISI ARTIYOR Aksaray Belediyesi, parkları daha güvenilir hale getirmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Selçuklu Parka güvenlik kamerası montajı gerçekleştirildi. Şehrin yoğun olarak kullanılan parklarından olan..

Selçuklu Park artık daha güvenli
banner

GÜVENLİK KAMERASI TAKILAN PARKLARIN SAYISI ARTIYOR

Aksaray Belediyesi, parkları daha güvenilir hale getirmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Selçuklu Parka güvenlik kamerası montajı gerçekleştirildi. Şehrin yoğun olarak kullanılan parklarından olan Selçuklu Park, birçok aile ve çocuğun uğrak noktası oluyordu. Günün her saatinde aktif olarak kullanılan parkı daha güvenli hale getirmek için çalışma başlatan Aksaray Belediyesi, parkın her noktasını görüntüleyebilecek şekilde bir güvenlik sistemi kurdu. Aksaray Belediyesi ekiplerince 7/24 takip edilecek parka 17 adet gece görüşlü güvenlik kamerasının montajı yapıldı. Şehir genelindeki birçok parkta olduğu gibi Selçuklu Parkta da güvenlik kamerası montajı yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, parkta yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu. Dinçer, “Selçuklu Parkımızda yaptığımız güvenlik kamera sistemiyle parkımızı daha güvenli hale getirdik. Artık parklarımızda çocuklarımız, ailelerimiz güven içerisinde olacak. Kurulan bu sistemle parkları 7/24 izliyor ve güvenlik problemi yaşanan durumlarda sorunları anından emniyetle paylaşıyor olacağız. Kurduğumuz bu sistem çocuklarımız başta olmak üzere herkes hayırlı olsun” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası