banner
Spor

Selmin Karahan Aksaray 1989’da

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 13. Grupta mücadele eden Aksaray 1989 Spor Kulübü KFC Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Peymanspor’da forma giyen Selmin Karahan’ı kadrosuna dahil etti. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla..

Selmin Karahan Aksaray 1989’da
banner

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 13. Grupta mücadele eden Aksaray 1989 Spor Kulübü KFC Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Peymanspor’da forma giyen Selmin Karahan’ı kadrosuna dahil etti.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla emin adımlarla şampiyonluğa giden 1989 Spor Kulübü takımı daha da güçlendirmek için pasör mevkiinde görev yapan Selmin Karahan ile anlaştı.

1.81 boyundaki oyuncu; daha önce Eczacıbaşı Vitra, Samsun Anakent, Çanakkale Belediyesi, Beylikdüzü Voleybol, Bolu Belediyesi, Erdem Marmara Akademi, Sarıyer Belediyesi, İstanbul BBSK, Tarsus Belediyespor ve son olarak da Peyman Spor formalarını giymişti. Karahan, ikinci devrede 1989 Spor forması giyecek. Haber: Erkan ALTUNTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası