Asayiş

Seyir halindeki hafif ticari araç yandı

Aksaray’da seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi. Yangın, 09.45 sıralarında Aratol Mahallesi Kavşağında meydana geldi. Aksaray’dan Eskil ilçesine asansör..

Seyir halindeki hafif ticari araç yandı
banner

Aksaray’da seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.

Yangın, 09.45 sıralarında Aratol Mahallesi Kavşağında meydana geldi. Aksaray’dan Eskil ilçesine asansör tamirine giden işçi Ali Fuat K. (28) yönetimindeki 68 plakalı araç seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükseldi. Dumanları fark eden sürücü aracı emniyet şeridine çekti. Kısa sürede büyüyen alevler hafif ticari aracı sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından 20 dakikada içerisinde söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle trafik yoğunluğu oluşurken, söndürülen aracın çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Olay anını anlatan sürücü Ali Fuat K, “Yolda giderken araba bir anda teklemeye başladı. Durup dörtlüleri yaktım, kaçtık ve bir anda araç alev aldı. Aksaray’dan Eskil’e asansör tamirine gidiyorduk. Ne olduğuna bakmak için kaputu tekrar açtığımızda yanmaya başladığını gördük, hemen uzaklaştık haliyle bir şey yapamadık. Olan oldu artık yapacak bir şey yok” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası