banner
Gündem

Sınav sonuçları değerlendirildi

Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında sınav değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, 1. dönemde yapılan sınavların sonuçlarına ilişkin veriler detaylı bir şekilde ele alındı ve değerlendirildi. Öğrencilerin performansı, sınavların..

Sınav sonuçları değerlendirildi
banner

Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında sınav değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, 1. dönemde yapılan sınavların sonuçlarına ilişkin veriler detaylı bir şekilde ele alındı ve değerlendirildi. Öğrencilerin performansı, sınavların güçlük düzeyleri, kazanımların gerçekleşme durumları gibi konular incelendi. Alpaslan; “İlimizin eğitim seviyesinin belirlenmesi ve öğrenci başarısının artırılması için önem arz eden toplantıda elde edilen veriler, akademik başarıyı artırma adına daha etkili stratejilerin oluşturulmasına yardımcı olacaktır. Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarılarını daha da artırmak için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası