banner
Gündem

Şirinler Aksaray’a geliyor

Aksaray Belediyesi çocukların verimli ve keyifli vakit geçirmeleri için sosyal aktivitelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Şirinler tiyatro oyunu 16 Aralık Cumartesi günü Aksaray Bilim Merkezinde çocuklarla buluşacak. Çocukların aileleri ile birlikte..

Şirinler Aksaray’a geliyor
banner

Aksaray Belediyesi çocukların verimli ve keyifli vakit geçirmeleri için sosyal aktivitelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Şirinler tiyatro oyunu 16 Aralık Cumartesi günü Aksaray Bilim Merkezinde çocuklarla buluşacak.

Çocukların aileleri ile birlikte keyifle izleyeceği tiyatro oyunu ücretsiz olarak Aksaray Belediyesinin kültür hizmeti olarak 3 farklı seansta 11.00 – 13.30 – 15.30 saatlerinde sahnelenecek.

Kültür sanat etkinlileri kapsamında Aksaray’da önemli etkinlikler, festivaller gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Kültür-sanatla iç içe bir nesil yetiştirmek son derece önemli. Bundan önceki süreçte yaptığımız etkinliklerimiz bundan sonraki süreçte de şehrimiz insanı için artarak devam edecek. Çocuklarımızı aileleriyle tiyatro oyununa izlemeye davet ediyorum” dedi.

Bilim Merkezinde sahne alacak tiyatro oyununda çocuklar birlikte gülüp eğlenebilecek. Çocuklar izleyecekleri oyun sayesinde dikkat, algılama, konuşma, dinleme becerileri kazanacak.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası