banner
Spor

Siyah beyazlı ekip haftayı 1 puanla kapattı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 34. haftasında sahasında Menemenspor’u konuk etti. Maç 0-0 eşitlikle bitti. Dağılgan Stadında oynan maçı hakem..

Siyah beyazlı ekip haftayı 1 puanla kapattı
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 34. haftasında sahasında Menemenspor’u konuk etti. Maç 0-0 eşitlikle bitti.

Dağılgan Stadında oynan maçı hakem Egemen Artun yönetti. Siyah beyazlı ekip Tunahan Dikişçi, Yasin Abdioğlu, Hakan Özkan, Abdussamed Karnuçu, Doğan Ateş, Atamer Bilgin,Uğur Aygören, Ercan Yazıcı, Ali Kuçik, Cengiz Ötkün ve Ercan Yazıcı ilk 11’i ile sahaya çıktı.

SİYAH BEYAZLILAR GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİ

lk yarıya her iki takımda istekli ve arzulu başladı. 25’inci dakikada Motolux Aksaray Belediyespor Cengiz Ötkün ile bulduğu gol pozisyonundan yararlanamadı. Uzun zamandır sakatlığı nedeniyle oynayamayan kaleci Tunahan Dikişçi ise Menemenspor’a ilk yarıda gol izni vermeyince her iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarıya konuk ekip Menemenspor etkili başladı. Siyah beyazlı ekip 60’ncı dakikada ceza sahası içinden Yasin Abdioğlu ile yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın son 20 dakikasında her iki takımda da karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle bitti. Temsilcimiz haftayı 40 puanla 11. sırada tamamladı. Siyah beyazlılar 35. hafta müsabakasında deplasmanda Denizlispor’a konuk olacak. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası