Asayiş

Sobadan çıkan yangında 85 yaşındaki kadın öldü

Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde müstakil bir evde sobadan çıkan yangında gelini ile birlikte yaşayan 85 yaşındaki Meryem Ş. hayatını kaybetti. Gelini Sevgi Ş.(64)ise dumandan etkilendi. Yangın, Osmanlı köyündeki müstakil bir evde..

Sobadan çıkan yangında  85 yaşındaki kadın öldü
banner

Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde müstakil bir evde sobadan çıkan yangında gelini ile birlikte yaşayan 85 yaşındaki Meryem Ş. hayatını kaybetti. Gelini Sevgi Ş.(64)ise dumandan etkilendi.

Yangın, Osmanlı köyündeki müstakil bir evde meydana geldi. Sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle çıkan yangında alevler kısa sürede büyüyerek evi kapladı. Sevgi Ş. Kaynanasını evden çıkarmak istese de başarılı olamadı. Kendi ise son anda dışarı çıkmayı başardı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Sağlık ekipleri yangında evde bulunan Meryem Ş.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı kadının cenazesi otopsisi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Dumandan etkilenen Sevgi Ş. ise hastaneye kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası