banner
Gündem

‘Sosyal belediyecilikte örnek gösteriliyoruz’

Başkan Dinçer, mobil çorba aracı ve çorba evlerinden yıllık ortalama 1 milyon 600 bin bardak çorba dağıtıldığını söyledi ve 2024 yılı içerisinde yeni çorba evleri inşa edileceğinin müjdesini verdi  HER..

‘Sosyal belediyecilikte örnek gösteriliyoruz’
banner

Başkan Dinçer, mobil çorba aracı ve çorba evlerinden yıllık ortalama 1 milyon 600 bin bardak çorba dağıtıldığını söyledi ve 2024 yılı içerisinde yeni çorba evleri inşa edileceğinin müjdesini verdi

 HER GÜN 5 BİN KİŞİYE ÇORBA DAĞITIMI YAPILDIĞINI SÖYLEYEN DİNÇER “HİZMETLERİMİZİN ODAĞINDA İNSAN VAR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal belediyecilik uygulamalarında il belediyeleri arasında örnek gösterilen Aksaray Belediyesi’nin 2023 yılında sosyal hizmetlerde başarı grafiğini üst seviyelere taşıdığını söyledi.

Dinçer, bu kapsamda örnek gösterilen mobil çorba aracı ve çorba evleri hizmetiyle vatandaşlara 2023 yılında 1 milyon 600 bin bardak çorba ikramı yapıldığını aktardı.

Aksaray’da altyapıdan üstyapıya, kültürden spora, sosyal faaliyet ve hizmetlerde halkın ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade eden Dinçer, Aksaray’ın çehresini değiştiren projelere imza attıklarını vurguladı. Aksaray’da birçok ilkleri başardıklarınıbelirten Dinçer, sosyal hizmetlerle toplumun dezavantajlı kesimini de hiçbir zaman geri planda tutmadıklarının altını çizdi.

‘HİZMETLERİMİZİN ODAĞINDA İNSAN VAR’

Belediyelerin toplumun genel refahını artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çeşitli sosyal hizmetler sunduğunu söyleyen Başkan Dinçer, “Şehrimizde sosyal hizmetleri sunarken toplumumuzun her kesimini anlamaya ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye özen gösteriyoruz. Hizmetlerimizin odağında insan var” dedi.

HER GÜN FARKLI NOKTALARDA HİZMET

Aksaray Belediyesine ait çorba evlerinden ve mobil çorba aracı da dahil olmak üzere vatandaşlara günlük 5 bin bardak çorba ikramı yapıldığını vurgulayan Dinçer, “Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi A Blok ve B Blok girişindeki çorba evlerimizden sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere hasta, hasta yakınları ve vatandaşlarımız yararlanıyor. Yine Sağlık İl Müdürlüğü bahçesindeki çorba evimizde öğrencilerimiz, sabah işyerine giden vatandaşlarımız faydalanıyor. Mobil çorba aracımız ise her gün farklı noktalarda okullarda, camilerde, insanların yoğun kullandığı güzergahlarda ve üniversite öğrencilerimizin kullandığı otobüs duraklarında hizmet veriyor” diye konuştu. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası