banner
Gündem

Süt üreticileri birliğinden iftar yemeği

Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. Programa Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mahmut Aktürk, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı..

Süt üreticileri birliğinden iftar yemeği
banner

Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. Programa Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mahmut Aktürk, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök katıldı.

Yemek sonrası konuşan Zengin ,”Süt üreticilerinin yıllardır çözülemeyen sorunlarına bir şekilde çözüm aramaya çalışıyoruz. Sesimizi ise Aksaray basını ile duyuruyoruz. Ama biz her zaman işimizin başındayız. Mümkün mertebe hayvancılığın ve tarımın gelişmesi için çaba gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Aksaray’ın gelişmesi için STK başkanlarımızla birlikte uyum içinde çalışıyoruz”diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası