banner
Gündem

Süt üretimini bırakıp,  teknolojiye yatırım yaptı

Aksaray’da kendi çiftçiliğinde 4 yıl süt ile süt ürünleri üretimi yapıp satan esnaf üretimi bırakıp, teknolojiye yatırım yaptı. Yatırım serüvenindeki değişiğimi anlatan esnaf Gürsel Akpınar, “Biz kendi çiftliğimizde üretim yapıp..

Süt üretimini bırakıp,  teknolojiye yatırım yaptı
banner

Aksaray’da kendi çiftçiliğinde 4 yıl süt ile süt ürünleri üretimi yapıp satan esnaf üretimi bırakıp, teknolojiye yatırım yaptı.

Yatırım serüvenindeki değişiğimi anlatan esnaf Gürsel Akpınar, “Biz kendi çiftliğimizde üretim yapıp kendi sütümüzü, peynirimiz, tereyağımızı, yoğurduğumuzu üretip güzelde kazanç elde ederken, yıllar içinde işler tam tersine döndü. Bizde kaybetmeye başlayınca işimizi bırakıp, teknolojiye yatırım yaptık. Şu anda iyi gidiyoruz. İşi öğreniyoruz. İş öğrendikçe güzelleşiyor ama bu sektörde küçük işletme olunca kendi yağınızla kavrulmak zorunda kalıyorsunuz. Teknoloji sektöründü şehrimizde bir açıkta var. Elimizden geldiği kadar temiz ve dürüst ticaret yapıp insanların kalbini daha önce şarküteri işinde olduğu gibi kazanıyoruz” dedi.

DEVİR ARTIK TEKNOLOJİ DEVRİ OLDU

Teknolojide yeniliklere işletme olarak yetişmekte zorlandıklarını belirten Akpınar, “Çok üretken bir sektör ve sürekli kendini yeni modellerle güncelliyor. Cihazların yanı sıra birde onların aksesuarları bile kendi içinde her gün değişiyor. Bizde bu değişimi yakalamak için çaba sarf ediyoruz. Bizde vatandaşları sürekli yeni teknolojilerle buluşturarak kısa sürede işletme olarak bir fark yarattık. Devir artık teknoloji devri oldu” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası