banner
Gündem

Takıştır mağazası ParkSite’de görkemli bir törenle açıldı

Kültür Park Site AVM’nin giriş katında bulunan Takıştır bijuteri mağazası görkemli bir törenle hizmet vermeye başladı. İşletmenin açılış kurdelesini Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş,..

Takıştır mağazası ParkSite’de görkemli bir törenle açıldı
banner

Kültür Park Site AVM’nin giriş katında bulunan Takıştır bijuteri mağazası görkemli bir törenle hizmet vermeye başladı. İşletmenin açılış kurdelesini Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu kesti.

‘KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’

Açılış sonrası konuşan Milletvekili Yaldır, “Şehrimizdeki kadın girişimcilerin sayısının artması bizleri sevindiriyor. Biz ülkemizde kadınların sadece kadın cinayetleri, cinsel istismar ve kadına şiddet ile duymak istemiyoruz. Ne yazık ki ülkemizde kadına verilen değeri böyle kötü bir tablo ile görüyoruz. Biz kadınların elaman çalıştıran ve ekonomiye katkı sunan, iş dünyasında var olan bir konumda olmalarını istiyoruz. Genel başkanı kadın olan bir partinin milletvekiliyim. Bundan sonraki süreçte de kadınlarla ilgili İYİ Parti milletvekili olarak gerek iş hayatında gerekse eğitim hayatında partimle birlikte her zaman destek olacağımızı beyan ediyorum” dedi.

‘İLİMİZDE KADIN GİRİŞİMCİ SAYISININ ARTMASI BİZLERİ MEMNUN EDİYOR’

İşletmenin Aksaray’a hayırlı olması temennisinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise, “Kadın girişimci sayımızın artması bizleri memnun ediyor. Aksaray’da kadınlarımız her alanda iş sahibi olup ekonomiye katkı sağlamaları oda olarak bizleri sevindiriyor. Yeni açtığımız iş yerinin kendilerine ile Aksaray halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

‘KADIN GİRİŞİMCİLER ŞEHRİMİZİN UFKUNU AÇIYOR’

Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, “Kadın girişimcilerin işyerlerini açmaktan şeref ve gurur duyuyoruz. Her geçen gün Aksaray’da artan kadın girişimciler şehrimizin ufkunu açıyor, 2 kız kardeşimiz bu işyerini açtılar. Ben helal kazanç ve bol bereket diliyor” dedi.

‘BİR YILDIR HAYALİNİ KURDUĞUMUZ  MAĞAZAMIZI PARK SİTE’DE AÇTIK’

İş yeri sahibi Emel Altınsoy, “Takıştır bayiliğini Aksaray’a kazandırdık. Böyle kurumsal bir takı mağazanın Aksaray’da eksik olduğunu düşünüyordum. Bende bir yıldır hayalini kurduğum bu işletmeyi ablam ile birlikte açtım. Firmamızın 50 bin çeşit ürünü var. Türkiye’nin en büyük takı firması ve 60 üzerinde bayisi var. Ürünlerimizin hepsi birinci sınıf çeliktir. Takı, toka, bijuteri gibi geniş bir ürün yelpazemiz var. Fiyat olarak da Aksaray halkını memnun edeceğiz” dedi. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası