banner
Esnaf

Tarım ve hayvancılığın kalbi bu dükkânda atıyor

Aksaray’da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi Hırdavat yetkilisi Mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi. Çiftçilerin tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Ölçekçi, “Tarım ve hayvancılık sezonunda şehrimiz altın çağını..

Tarım ve hayvancılığın kalbi bu dükkânda atıyor
banner

Aksaray’da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi Hırdavat yetkilisi Mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi.

Çiftçilerin tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Ölçekçi, “Tarım ve hayvancılık sezonunda şehrimiz altın çağını yaşıyor. Hasatta rekolte yüksek. Tarım ve hayvancılıkta çarklar hızlı bir şekilde dönüyor. Ancak zamlar çiftçilerimizi de olumsuz etkiyor. Dükkânımızda 3 bin çeşit ürün var. Bu ürünlerin yüzde 70 sadece bizim işletmemiz de bulunuyor. Bu ürünlerin çoğunluğu hayvancılık ve tarım üzerine. Sektörde 90 yılımızı doldurmanın gurunu yaşıyoruz. Hedefim ise bir asrı devirip emekli olmak. Aksaray’da tarım ve hayvancılığın kalbi de bu dükkânda atıyor diyebiliriz. Çünkü şehrimizin her bölgesinden buraya alışverişe gelen müşterilerimiz var” dedi.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE İŞLER YARI YARIYA DÜŞTÜ

Tarım ve hayvancılığın yanı sıra inşaat firmalarına yönelik de ürünler sattıklarını aktaran Ölçekçi, bu sezonda inşaat işlerinin durgun geçtiğini belirtti. Ölçekçi, “İnşaat maliyetlerinin artması ile geçen yıla oranla yüzde 50 oranında azaldı. Bizde inşaat malzemelerine gelen zamlardan bizde dertliyiz. Sattığımız malzemeyi yerine koymakta zorlanıyoruz. Her hafta fiyatlar güncelleniyor. Bizde sürekli fiyat etiketi değiştirmek zorunda kalıyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası