banner
Esnaf

Tasarruf ve estetik bir arada

Aksaray’da uzun yıllardır duvar kağıdı sektöründe hizmet veren Oğuzhan Tıpırdamaz, baba mesleğini ilk günkü heyecanla icra ediyor. Evlerine duvar kağıdı yaptıran müşterilerinin doğalgazdan oldukça fazla tasarruf ettiğini vurgulayan Tıpırdamaz, “Bu..

Tasarruf ve estetik bir arada
banner

Aksaray’da uzun yıllardır duvar kağıdı sektöründe hizmet veren Oğuzhan Tıpırdamaz, baba mesleğini ilk günkü heyecanla icra ediyor.

Evlerine duvar kağıdı yaptıran müşterilerinin doğalgazdan oldukça fazla tasarruf ettiğini vurgulayan Tıpırdamaz, “Bu mesleği babamdan öğrendim. Kendisi uzun yıllar bu işi yaptıktan sonra bayrağı ben devraldım. Yaptığımız işler 20 sene garantili. Daha doğrusu müşterilerimize biz yaşadığımız sürece yaptığımız işin her zaman arkasındayız. Yani ömür boyu garantili diyebiliriz. İşletmemizin kapısından tek bir müşterimizi yüzü asık göndermedik bugüne kadar. Kaliteli ürün satmaya çalışıyoruz. Bizim ürünlerimiz kaliteli ucuz ürün satmıyoruz. Tabi satan yerlerde var ama ben önermiyorum çünkü içerisinde kanserojen ve naylon oranı çok fazla olduğu için belli bir zaman sonra ek yerlerinde kalkmalar meydana gelir paranız çöpe gider. Bu tür ürünleri evinizde kullanmak yerine direkt boya yaptırsalar en azından daha kalıcı, daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı olur. Ama duvar kağıdı yaptırmak istiyorlarsa burada fiyata değil kaliteye bakmaları gerekiyor. Orta ve yüksek kaliteli duvar kağıtları iyi bakıldığında 30 seneye kadar ömrü olabiliyor” diye konuştu.

Duvar kağıtlarının bakımı hakkında bilgiler veren Tıpırdamaz, “Kullanıcı hatası dediğimiz durumlar var. Biz işlerini yaptığımız müşterilere duvar kağıtlarına nasıl bakmaları gerektiğini anlatıyoruz. Fakat bilmeyen çok fazla insanda var. Duvar kağıdı silindikten sonra cam pencere açılmaması lazım. Cereyanda kalmaması lazım. Çamaşır suyu gibi insan cildine zarar veren kimyasallar kullanılmaması lazım. En iyi temizleme şekli şudur, arap sabununu köpürtüp kirlenen yeri temizledikten sonra temiz bir havlu yardımıyla durulanmasını öneriyoruz. Müşterilerimiz bu şekilde kullanırsa uzun seneler hiç değiştirmeden kullanabilirler” dedi.

‘BİR NEVİ YATIRIM ARACI’

Duvar kağıtlarının kullanıcısına sağladığı yararlardan söz eden Tıpırdamaz, “Sattığımız ürünlerde hem ses hem de ısı yalıtım özelliği var. 3 ya da 4 yıl içinde ısı yalıtım özelliği olduğundan dolayı doğalgazdan yapılan tasarruf ile duvar kağıdının masrafı çıkmış oluyor. Ondan sonrasında kullanan vatandaş kara geçiyor. Müşterilerimiz bazen soruyor boya mı yaptırsam duvar kağıdımı diye şöyle ki, iyi bir boya yaptırmak isterseniz şu an bir dairenin maliyeti 15 bin lirayı bulabiliyor ve bunu 4-5 sene bir yenilemeniz gerekiyor. Fakat 30 ila 50 bin lira arası bir duvar kağıdı yaptırdığınız zaman evinize 30 sene aynı duvar kağıdını kullanabilirsiniz. Değerli hemşerilerimizi her zaman ofisimize bekleriz bilgi almak istediklerinde her zaman yardımcı olmak için buradayız” diyerek sözlerini tamamladı. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası