banner
Gündem

Taşavlı’dan sergi ziyareti

Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Ihlara Anadolu Lisesi’nin yılsonu resim sergisine katıldı. Kaymakam Taşavlı, akabinde mezun olan Ihlara Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyet töreni programına katıldı. Ihlara Anadolu Lisesi yılsonu resim..

Taşavlı’dan sergi ziyareti
banner

Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Ihlara Anadolu Lisesi’nin yılsonu resim sergisine katıldı. Kaymakam Taşavlı, akabinde mezun olan Ihlara Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyet töreni programına katıldı. Ihlara Anadolu Lisesi yılsonu resim sergisi programına Taşavlı ile beraberinde Ihlara Belde Belediye Başkanı Ahmet Dinç, İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Akyamaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Keçeci ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi alanını gezip bilgi alan Taşavlı, “Ihlara Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yıl boyunca uğraşıp emek verdiği Görsel Sanatlar ürünleri ile resimler sergisi oldukça başarılı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Ihlara Anadolu Lisesinde düzenlenen mezuniyet törenine de katılım sağlayan Taşavlı, mezun olacak olan öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Kaymakam Taşavlı, öğrencilere tek tek diplomalarını vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası