banner
Gündem

Tekstil üreticilerinden depremzedelere iş imkanı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği ile İŞKUR arasında geçtiğimiz günlerde yapılan 9. Aksaray Tekstil Zirvesi ve İnsan Kaynakları Platformu Toplantısında firmalar 400 depremzedeyi işe alma taahhüttü..

Tekstil üreticilerinden depremzedelere iş imkanı
banner

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği ile İŞKUR arasında geçtiğimiz günlerde yapılan 9. Aksaray Tekstil Zirvesi ve İnsan Kaynakları Platformu Toplantısında firmalar 400 depremzedeyi işe alma taahhüttü verdi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili kapsayan deprem felaketinde yaralar sarılmaya çalışılırken, Aksaray’a gelen depremzedelere tekstil üreticileri iş imkânı sunmaya başladı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Ülkemizin tarihinde yaşadığı en büyük felaketlerin başında gelen deprem afeti sonunda birçok kardeşimiz memleketlerini bırakarak Aksaray’a gelmişlerdir. İş dünyası olarak depremin ilk gününden bugüne sürekli çalışmalar içerisindeyiz. Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği Başkanı aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ahmet Kulak ve İŞKUR İl Müdürümüz Mahmut Akkuş’la birlikte yaptığımız 9. Aksaray Tekstil Zirvesi ve İnsan Kaynakları Platformu Toplantısında tekstil üreticilerimize yaşanan felaketi aktardığımızda zirveye katılan her bir firmamız tüm imkânlarını seferber ederek 400 depremzedeyi işe alma taahhüttü vermişlerdir. Bugüne kadar ülkesinin her daim yanında olan Aksaray iş dünyası bugünde üzerine düşeni fazlası ile yapmaya çalışmaktadır. Tarihimizdeki en ağır afetlerden birisi yaşanırken, ülkemizin her bir ferdine büyük sorumluluk düşmektedir. Yaralarımızı hep birlikte saracak ve yeniden eski günlerimize döneceğiz. Destek olan tüm tekstil üreticilerimize teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası